Zirkzee wil terugkeren naar Italië

Italiaanse media: Zirkzee wil terug naar Serie A en heeft één club op het oog

Vandaag om 10:16

Joshua Zirkzee zou Manchester United al na een half jaar willen verlaten, aldus CalcioMercato.com. De Nederlandse spits hoopt op een terugkeer in de Serie A en ziet één club als belangrijkste optie.

irkzee scoorde nog tijdens zijn debuut voor United, maar inmiddels is hij naar de bank verwezen door Erik ten Hag. De 23-jarige aanvalsleider stapte afgelopen zomer voor 42,5 miljoen euro over van Bologna naar United en sindsdien speelde hij elf officiële wedstrijden. De goal bij zijn debuut is nog steeds zijn enige officiële treffer in het shirt van United. In de Engelse media begint de spits ook steeds meer kritiek te krijgen.

Door deze samenloop van omstandigheden zou Zirkzee volgens CalcioMercato open staan voor een terugkeer naar Italië. Een verhuur door Man United lijkt hiervoor de enige optie, maar het is niet bekend of de ploeg van Erik ten Hag hier wel voor open staat. Juventus zou op dit moment de meest geïnteresseerde club zijn in Zirkzee. AC Milan wilde hem afgelopen zomer graag hebben, maar die interesse lijkt vervlogen.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!