Foden staat klaar voor volgende hoofdrol, Spaanse smaakmaker biedt weerstand

Foden staat klaar voor volgende hoofdrol, Spaanse middenvelder wil show stelen

14 juli om 20:00
Laatste update: 15 juli om 03:29

ADVERTORIAL - Eindelijk staat vanavond de EK-finale op het programma tussen Spanje en Engeland. De Spanjaarden kennen een indrukwekkende reeks in Duitsland, maar het sterrenelftal van de Engelsen mag zeker niet worden onderschat. TOTO richt de Lekker Man-special op twee van de uitblinkers in het toernooi die de finale naar zich toe kunnen trekken! 

Foden floreert en wacht op eerste goal

Phil Foden is een van de weinige lichtpuntjes van deze Engelse ploeg. De aanvaller speelde elke wedstrijd op het EK en moet het net nog zien te vinden. Tegen Oranje was Foden al érg dichtbij, maar Denzel Dumfries gooide roet in het eten. In de andere halve finale was Dani Olmo de man om in de gaten te houden. Lamine Yamal stal in die wedstrijd ook de show tegen Frankrijk, maar Olmo maakte de winnende na een fraai staaltje techniek. Met drie goals en twee assists in Olmo dé smaakmaker van het EK.

TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: schiet Olmo óf Foden in de reguliere speeltijd buiten het strafschopgebied op doel? Dan pak je twee keer je inleg! Normaliter ligt deze quotering rond de 1.60.

Spanje is topfavoriet om de finale naar zich toe te trekken met een quotering van 2.44 voor de EK-winst, met een quotering van 3.30 voor een eerste Engelse titel. Wint Spanje met 2-1, 3-1 óf 4-1 de finale? Dan ontvang je 7.25 keer je inleg. Heb je meer geloof in Engeland? Voor een goal van beide teams krijg je maar liefst een quotering van 2.07

Klik hier om de Lekker Man-special te spelen! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust