Vinícius Júnior is zichtbaar geïrriteerd door blessuretijd: 'Dat is gestoord!'

Vandaag om 11:46
Laatste update: om 11:48

Vinícius Júnior liet na zijn wissel in de wedstrijd tussen Real Madrid en Alaves even weten aan de vierde official dat hij het niet eens was met de zes minuten blessuretijd die werden toegevoegd. Real stond op dat moment op een 3-2 voorsprong.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Real Madrid dat vlak na rust op een 3-0 voorsprong kwam tegen Alaves. Dankzij doelpunten van Lucas Vázquez, Kylian Mbappé en Rodrygo zaten de Madrilenen op rozen. Dachten ze, want binnen twee minuten maakte Alaves het weer enorm spannend door in minuut 85 en 86 te scoren en de stand op 3-2 te zetten.

Vinícius werd in de negentigste minuut naar de kant gehaald door trainer Carlo Ancelotti en zag dat er zes minuten blessuretijd toegevoegd werden. Daar kon de Braziliaan overduidelijk niet mee leven.