Opmerkelijk slot bij Vandaag Inside na clash: 'Bedankt voor al die jaren'

Opmerkelijk slot bij Vandaag Inside na clash: 'Bedankt voor al die jaren'

Vandaag om 00:46

Na de wrijving tussen Johan Derksen en René van der Gijp kende de uitzending van Vandaag Inside op maandagavond een ongemakkelijk einde. Grappend nam presentator Wilfred Genee alvast afscheid van de kijker, toen hij het einde van het programma aankondigde.

Genee deed met een knipoog voorkomen alsof het einde van Vandaag Inside is ingeluid. "Ik pak alvast mijn spullen in, moet ik ook mijn kleedkamer alvast leegmaken? Het was 23 september, een bijzondere dag. Johan... misschien tot morgen en anders maar niet. Tot ziens Valentijn en jij ook René, en u ook bedankt voor al die jaren", richtte de presentator zich tot de kijker. Het is de vraag wat voor impact de clash tussen Van der Gijp en Derksen daadwerkelijk op het dagelijkse programma zal hebben.

Derksen heeft kenbaar gemaakt graag over andere onderwerpen te willen praten in Vandaag Inside, maar daar kon Van der Gijp zich niet in vinden. "Waar zijn we nou mee bezig?", vroeg Van der Gijp zich hardop af. "We zijn volwassen mensen, man. Maar jij niet, jij bent niet volwassen. Je bent een kinderachtige oude man aan het worden die graag aan het woord is. Je wilt alleen maar zelf aan het woord zijn. Mijn zegen heb je. Echt. Ik vind je een aardige gozer, maar doe niet zo moeilijk, man."

Lees meer over:

Deel via