Vink lyrisch over 0-4 van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles

Vink kijkt ogen uit bij specifiek Feyenoord-moment: 'Het toppunt van dominantie'

Vandaag om 14:40

Toen Ayase Ueda Feyenoord afgelopen zaterdag op een 0-4 voorsprong zette in Deventer, viel de mond van Marciano Vink open. De analist van ESPN vond de treffer van de Rotterdammers een voorbeeld van totale dominantie. 

Op papier leek Go Ahead Eagles een lastige opponent voor Feyenoord, maar daar kwam weinig van terecht. De ploeg van trainer Brian Priske was veel beter, en speelde misschien wel hun beste wedstrijd tot dusver. Vooral de 0-4 was prachtig, vindt Vink. "Nogmaals: wat een goal. Dit soort goals zie je weleens in de zaal. Het is het absolute toppunt van dominantie."

"Van achteruit tot aan het doelpunt van Ueda, spelen ze Go Ahead helemaal weg. En dan ook nog zo'n overstapje van Milambo. Dit is voor het hele team genieten, omdat je op zo'n moment zoveel sterker bent dan je tegenstander", vervolgt de analist van ESPN in de rubriek Bellen met... 

Het viel Vink op dat niet alleen Ueda het doelpunt uitzinnig vierde. Ook Quinten Timber, Ibrahim Osman en Antoni Milambo, allen betrokken bij de flitsende aanval, deelden in de feestvreugde. "Alles klopte aan deze goal", besluit de analist.