Perez onder de indruk van Klaassen

Perez onder de indruk van Ajacied: 'Hij is fenomenaal'

Vandaag om 20:44

Kenneth Perez is erg te spreken over Davy Klaassen. De bij Ajax teruggekeerde middenvelder was opnieuw trefzeker met een goal uit bij Heracles Almelo en volgens de ESPN-analist lijkt het alsof hij nooit weg is geweest.

"Mag ik nog heel even iets over de wedstrijd zeggen? Wat is Klaassen fenomenaal", begint Perez bij Dit was het Weekend. "Hij heeft bijna niet meegedaan in de wedstrijd, je hebt 'm bijna niet gezien. Maar kijk hoe hij de eerste goal maakt, kijk hoe hij loopt"

"Wie bedenkt nou dat de bal daar gaat komen?", vraagt de Deense oud-voetballer zich hardop af. "Traoré loopt helemaal naar de penaltystip, schiet, de bal komt tegen iemand aan en wie staat er helemaal vrij? Klaassen. Van Kaam liet hem lopen en dacht ook: dat zal nooit lukken."

Perez vindt dat Klaassen goed overeind blijft bij Ajax, vooral omdat hij vorig seizoen bij Internazionale niet veel minuten maakte. "In de Eredivisie is het heerlijk toeven voor hem. Hij heeft heel lang niet gespeeld, maar doet nu mee alsof hij nooit is weggeweest."