PSV Onder-19 verliest van Sporting

PSV-beloften weten niet te overtuigen en geven verkeerde voorbeeld aan hoofdmacht

Vandaag om 15:53

PSV Onder-19 heeft de tweede wedstrijd in de UEFA Youth League met 0-2 verloren van Sporting CP Onder-19. Daarmee staat de ploeg van Vincent Heilmann nog steeds op nul punten. De beloften wisten niet het goede voorbeeld te geven aan de hoofdmacht van PSV

PSV O19 startte met onder andere Joel van den Berg en Ayodele Thomas in de basis. Laatstgenoemde kreeg de eerste kans van de wedstrijd na een vliegensvlugge actie. PSV kreeg de betere kansen in de eerste helft, maar het was Sporting dat op slag van rust op 0-1 kwam; Afonso Moreira strafte een grote verdedigende fout van de Eindhovenaren af.

Snel na rust kreeg PSV de volgende tik te verwerken; Eduardo Felicissimo verdubbelde uit een spelhervatting de Portugese voorsprong op aangeven van Rayhan Momade. De Portugezen wisten de 0-2 voorsprong over de streep te trekken en boekten zo de eerste overwinning in de Youth League van dit seizoen.

PSV O19 verliest na de nederlaag bij Juventus (1-0) opnieuw en scoort wederom niet. Dinsdagavond om 21.00 uur is het aan de hoofdmacht van PSV om Sporting wél te verslaan in de Champions League.