Domper voor PSV: Veerman voor een maand uitgeschakeld

Domper voor PSV: Veerman voor langere tijd uitgeschakeld

Vandaag om 10:40
Laatste update: om 11:57

Joey Veerman zal naar verwachting voor minimaal een maand uitgeschakeld zijn bij PSV. De Eindhovenaren brengen dit nieuws via de eigen kanalen naar buiten.

Het was al eerder bekend dat Veerman het Champions league-duel met Sporting Portugal zal missen, maar nu blijkt dus dat PSV het ook uit bij AZ en PSG zonder de spelmaker zal moeten doen. Veerman moest na zeventig minuten in Tilburg het veld verlaten. Hierdoor kreeg de 0-2 overwinning van de Eindhovenaren op Willem II alsnog een vervelende nasmaak. Maandag werd een MRI-scan gemaakt die duidelijkheid heeft gegeven over zijn liesblessure.

Trainer Peter Bosz heeft in Ismael Saibari een prima vervanger voor de middenvelder. Daarnaast zou Malik Tillman een linie terug kunnen zakken om samen met Guus Til en Jerdy Schouten op het middenveld te staan. De Amerikaan speelt meestal als linksbuiten.

Na de zware 3-1 nederlaag tegen Juventus in Turijn, wil PSV een goed resultaat boeken tegen Sporting. Om 21:00 uur wordt er afgetrapt in het Philips Stadion.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door PSV (@psv)