Boze Feyenoord-fans krijgen gelijk: Feyenoord liep één speler mis door lek

Boze Feyenoord-fans krijgen gelijk: Feyenoord liep één speler mis door lek

5 september om 20:33
Laatste update: 5 september om 20:34

Feyenoord heeft zomer naast de handtekening van 'een speler' gegrepen doordat het nieuws voortijdig uitlekte in de media, zo stelt Dennis te Kloese. Het Algemeen Dagblad weet zeker dat de Feyenoord-directeur doelt op Facundo Buonanotte.

In gesprek met het AD blikt Te Kloese terug op de afgelopen transferperiode. In het gesprek dat de krant publiceert komt het niet naar voren, maar journalist Mikos Gouka komt op X nog terug op een opmerking van de Feyenoord-directeur. Te Kloese zou hebben gezegd dat 'Feyenoord een speler heeft gemist omdat er een naam al online was uitgelekt'. Gouka weet dat het om Buonanotte gaat.

Feyenoord hoopte de Argentijn deze zomer te huren van Brighton & Hove Albion, maar de club zag hem uiteindelijk op tijdelijke basis naar Leicester City verkassen. 1908 meldde al in een vroeg stadium dat Buonanotte de overstap naar De Kuip zou maken, terwijl dat dus uiteindelijk afketste.

Op X wezen veel Feyenoord-fans al met beschuldigende vinger naar het platform. Volgens Gouka gaat Feyenoord nu onderzoek doen naar 'hoe dergelijke geheime informatie de club kan hebben verlaten'.