Te Kloese twijfelt over dubbelrol bij Feyenoord

Te Kloese overweegt technische rol neer te leggen: 'Meer ondersteund worden'

5 september om 17:27
Laatste update: 5 september om 17:29

Dennis te Kloese weet nog niet of hij zijn dubbelrol bij Feyenoord blijft bekleden. De bestuurder is momenteel zowel algemeen directeur als technisch directeur bij de Rotterdammers, maar geeft in gesprek met de NOS aan dat hij gaat nadenken over zijn rol.

"Ik zou mijn collega's binnen de organisatie tekort doen door te zeggen dat ik alles doe, want dat is helemaal niet zo", vertelt de directeur over zijn rol. "Heel veel grote en belangrijke portefeuilles liggen ook bij de directie." Te Kloese beaamt dat hij twee cruciale posten bezet, maar ziet het breder dan dat. "Het is een voetbalclub, het draait om het voetbal. Toen ik hier begon heb ik gezegd dat we ons echt op voetbal moesten richten. Ik denk dat dat drie jaar later op een punt terecht is gekomen dat we een ongelooflijke stap hebben gemaakt qua omzet en waardecreatie."

"Maar voornamelijk dat we een elftal hebben waar we op veel posities trots op kunnen zijn. En dat het nu ook zeker voor mij iets is waar ik naar moet kijken, hoe ik daar nu al op een goede manier ondersteund word, maar ook misschien nog meer ondersteund zal moeten worden", spreekt Te Kloese, die nog niet zeker weet of hij beide functies blijft uitvoeren. "Daar ga ik zeker over nadenken."