Wellenreuther kritisch op ploeggenoten na puntenverlies Feyenoord

Wellenreuther ziet Feyenoord-teamgenoten 'onacceptabel' gedrag vertonen

15 september om 06:38
Laatste update: 15 september om 11:03

Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther is kritisch op zijn ploeggenoten na het 2-2 gelijkspel tegen FC Groningen. In de slotfase gaven de Rotterdammers een 0-2 voorsprong weg en dit zorgt voor ergernis bij de Duitse goalie.

Wellenreuther zag een gebrek aan inzet bij zijn ploeggenoten in de Euroborg. "Onacceptabel", stelt de doelman in gesprek met ESPN. "Het belangrijkste vandaag was het ontbreken van de honger om te verdedigen, maar ook om te scoren. We kunnen drie, veer keer scoren en het is klaar, maar als je dat niet doet met je de eigen goal met je leven verdedigen en dat gebeurde vandaag ook niet."

Slechts één van de laatste vijf uitduels met FC Groningen wist Feyenoord winnend af te sluiten. "Je speelt uit, dus je weet dat ze druk gaan zetten", vertelt de Duitser. "We verdedigden prima, maar we hadden twee momenten dat we niet agressief genoeg waren. Het was teleurstellend vandaag, maar we moeten door."

De afgelopen week trainde Feyenoord met een kleine groep wegens de interlandperiode. "Veel spelers waren weg, maar we hadden ook een aantal nieuwe spelers erbij", legt Wellenreuther uit. "Het is een proces waar we tijd voor nodig hebben, maar een 0-2 voorsprong tien minuten voor tijd mag je nooit weggeven."