De Mos heeft vertrouwen in Teze-opvolger Karsdorp

De Mos vol vertrouwen: 'Zie hem graag spelen, hij gaat het beter doen dan Teze'

3 september om 08:18

Aad de Mos heeft veel vertrouwen in PSV-aanwinst Rick Karsdorp. Laatstgenoemde is door de Eindhovenaren gehaald als opvolger van Jordan Teze, die de overstap heeft gemaakt naar AS Monaco.

In een video-item van het Eindhovens Dagblad worden de nieuwe aanwinsten van PSV besproken. Waar De Mos weinig weet over de 21-jarige verdediger Adama Nagalo, is de oud-voetballer enthousiast over de komst van Karsdorp. "Ik denk dat hij het beter gaat doen dan Teze. Ik zie hem altijd wel graag spelen. Hij is verdedigend en aanvallend sterk en heeft ervaring in de Serie A."

"Karsdorp is wel een type dat ik altijd graag zie", vervolgt De Mos zijn verhaal. Hij is blij dat de rechtsback voortaan in dienst speelt van PSV. "Hij heeft kwaliteiten in opbouwend en aanvallend opzicht. En hij kan goed combineren."

Ook wordt de seizoenstart van PSV besproken. De Eindhovenaren hebben twaalf punten uit de eerste vier duels na overwinningen op RKC (5-1), Heracles Almelo (1-3), Almere City (1-7) en Go Ahead Eagles (3-0). Met wedstrijden tegen NEC, Fortuna Sittard en Willem II in het vooruitzicht denkt De Mos dat PSV niet snel puntenverlies zal lijden. "Met de komende drie wedstrijden in zicht, weet je nu al dat PSV straks 21 punten heeft uit de eerste zeven duels."

#DoneDeal op Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, Feyenoord & PSV en nog veel meer!