Ziyech en Ajax hebben geen contact gehad

Ajax-terugkeer lijkt van de baan: 'Er is geen contact geweest'

2 september om 11:27
Laatste update: 2 september om 11:31

Ajax en Hakim Ziyech hebben geen contact gehad over een mogelijke terugkeer. Dit vertelt Freek Jansen, hoofdredacteur van Voetbal International, in Het Sportpaleis.

Afgelopen vrijdag ging het gerucht rond dat Ziyech terug zou willen keren naar Ajax. Nadat de Marokkaanse international zijn Galatasaray-gerelateerde foto's van zijn Instagram-account verwijderde, kregen de Amsterdamse fans nog meer hoop op zijn komst. Maar dit lijkt nu tevergeefs.

Jansen heeft contact opgenomen met Ziyech over de stand van zaken. "Nee, afgelopen vrijdag speelde er helemaal niets", stelt hij. "Ik heb het voor de zekerheid toch maar even gecheckt bij Ziyech, maar er is geen contact geweest. Ik heb niet het gevoel dat dit gaat gebeuren", aldus Jansen.

Het lijkt erop dat Ajax geen versterkingen meer zal verwelkomen op Deadline Day. Alleen bij een transfer van Steven Bergwijn kan de club zich nog gaan roeren op de transfermarkt, zo bracht De Telegraaf maandagochtend naar buiten. Ook als Benjamin Tahirovic of Owen Wijndal verhuurd zouden worden, kunnen de Amsterdammers niks meer binnen halen.