'Feyenoord wil nog vier versterkingen'

'Feyenoord gaat zich 'met enkele miljoenen' melden voor spelmaker en rechtsbuiten'

30 augustus om 08:26
Laatste update: 30 augustus om 09:40

Feyenoord hoopt naast een vervanger voor Lutsharel Geertruida en Neraysho Kasanwirjo nog een 'spelmakende middenvelder' en een rechtsbuiten vast te leggen. Dat meldt 1908.nl.

Geertruida is hard op weg naar RB Leipzig, terwijl Kasanwirjo tijdelijk de overstap naar Rangers FC gaat maken. Ondertussen moet Calvin Stengs onder het mes wegens een knieblessure. Feyenoord gaat zich naar verwachting daarom nog flink roeren op de transfermarkt.

Het lijkt erop dat de Rotterdammers zich 'met enkele miljoenen' gaan melden voor een 'spelmakende middenvelder' en een rechtsbuiten, aldus 1908. De kans bestaat dat Feyenoord een speler haalt die op beide posities uit de voeten kan. Namen worden er niet genoemd voor die posities.

Naast die twee posities moet Feyenoord ook in de achterhoede op zoek naar versterkingen. Voor het centrum is Asger Sörensen van Sparta Praag in beeld. Vrijdagochtend werd bekend dat Kevin Diks (FC Kopenhagen) in beeld is voor de rechtsbackpositie.

Feyenoord haalde deze zomer Anis Hadj-Moussa, Jeyland Mitchell, Facundo González, Devin Haen, Chris-Kévin Nadje, Gijs Smal, Ibrahim Osman en Hugo Bueno al binnen. Ondrej Lingr werd definitief overgenomen van Slavia Praag door een verplichte optie tot koop. Feyenoord-directeur Dennis te Kloese heeft nog tot maandagavond de tijd om een aantal versterkingen aan dit rijtje toe te voegen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!