'Kasanwirjo van Feyenoord naar Rangers'

'Feyenoord neemt tijdelijk afscheid van miskoop, Rangers bedingt optie tot koop'

30 augustus om 06:15
Laatste update: 30 augustus om 08:48

Neraysho Kasanwirjo is hard op weg naar het Rangers FC van Robin Pröpper. Dat meldt 1908.nl. De Schotse topclub is concreet voor de verdediger en bereikte al een akkoord met Feyenoord

Rangers FC gaat Kasanwirjo voor één seizoen huren van Feyenoord. De Schotse grootmacht heeft tevens een optie tot koop bedongen voor de veelzijdige verdediger. Kasanwirjo heeft nog een contract tot medio 2027 bij Feyenoord. Rangers bereikte al een persoonlijk akkoord met de rechtspoot. Volgens 1908 is Kasanwirjo onderweg naar Schotland om zijn transfer af te ronden. 

Kasanwirjo kwam in de winter van 2023 over van FC Groningen. Feyenoord betaalde naar verluidt twee miljoen euro voor de verdediger. In Rotterdam wist de back nooit een basisplaats te veroveren. In totaal kwam Kasanwirjo tot negen officiële duels voor de Rotterdammers. Vorig seizoen werd de jeugdexponent van Ajax verhuurd aan Rapid Wien, waar hij wel veel aan spelen toekwam. Ook Lille OSC was in de markt voor de verdediger, maar Rangers trok uiteindelijk aan het langste eind. 

Na Mats Wieffer, Marcus Pedersen, Ramon Hendriks, Lennard Hartjes, Thijs Jansen, Leo Sauer, Marcos López, Patrik Walemark, Thomas van den Belt, Mimeirhel Benita, Antef Tsoungui, Devin Haen, Alireza Jahanbakhsh, Kostas Lamprou en Yankuba Minteh wordt Kasanwirjo de vijftiende speler die Feyenoord deze zomer al dan niet tijdelijk achter zich laat. Ook Lutsharel Geertruida lijkt te gaan vertrekken naar RB Leipzig.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!