'Brobbey in beeld als alternatief voor Gimenez bij Nottingham Forest'

Wild gerucht uit Engeland: Brobbey opeens in beeld als alternatief voor Gimenez

27 augustus om 12:48

Opvallende berichten uit Engeland: na het mislopen van Santiago Gimenez is Brian Brobbey op de radar van Nottingham Forest verschenen. Dat meldt geruchtensite Football Insider.

Nottingham Forest leek goede papieren te hebben voor de komst van Gimenez, die voor 33 miljoen euro moest overkomen van Feyenoord. De Mexicaanse spits heeft de Premier League-club echter nul op het rekest gegeven. In de zoektocht naar een andere spits zou Forest mogelijk zijn uitgekomen bij Brobbey.

Football Insider schrijft dat The Tricky Trees 'klaar zijn' om hun 'aandacht te verschuiven' naar de spits van Ajax. In de Engelse pers wordt overigens ook gemeld dat Nottingham Forest een megabod heeft uitgebracht op Yoann Wissa, aanvaller van Brentford FC.

Het is niet de eerste keer dat de naam van Brobbey (22) opduikt in het geruchtencircuit. Arsenal werd al eens met hem in verband gebracht, terwijl Erik ten Hag hem ooit naar Manchester United probeerde te halen. Zijn contract loopt nog drie jaar door. Het is niet bekend hoeveel Ajax voor de Oranje-international vraagt.

Dinsdagochtend schreef De Telegraaf dat een last-minute verkoop van Brobbey niet meer wordt uitgesloten in de Johan Cruijff ArenA. Zodra er (transfer)geld vrijkomt, wordt door Ajax alles op alles gezet om Wout Weghorst en mogelijk nog meer versterkingen binnen te halen.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!