'Nottingham schakelt door na afwijzing Gimenez'

'Forest lijkt tóch door te schakelen: Gimenez-miljoenen neergelegd bij Brentford'

27 augustus om 12:11

Nottingham Forest heeft een bod van bijna dertig miljoen euro uitgebracht op Yoane Wissa van Brentford. Dat meldt Sky Sports. Eerder meldde het Engelse medium nog dat The Tricky Trees de komst van Santiago Gimenez nog altijd niet hebben opgegeven.

De 27-jarige Wissa speelt momenteel voor Brentford in de Premier League en heeft daar nog een contract tot medio 2026. Nottingham Forest hoopt dat contract af te kopen voor bijna dertig miljoen euro. De spits, die ook nog als linksbuiten en rechtsbuiten uit de voeten kan, moet nog voor de deadline van vrijdag overkomen. Daarmee lijken The Tricky Trees door te schakelen na het mislopen van Gimenez en Eddie Nketiah.

Eerder op de dinsdag meldde Sky Sports nog dat Nottingham na het mislopen van Nketiah de komst van Gimenez nog altijd niet heeft opgegeven. De Mexicaanse spits lijkt een transfer naar de Premier League-laagvlieger niet te zien zitten. De voorkeur gaat uit naar Champions League-voetbal met Feyenoord of een eventuele transfer naar Bayer Leverkusen.

De 1,76 meter lange Wissa speelde tot nu toe 112 duels voor Brentford. Daarin scoorde de aanvaller dertig keer en hij gaf negen assists. Wissa maakte in 2021 voor tien miljoen euro de overstap van Lorient naar de Engelse club.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!