'Bologna kijkt opnieuw naar Rugani'

'Concurrentie voor Ajax: Italianen gaan nieuwe poging wagen voor Rugani'

16 augustus om 17:33

Ajax krijgt concurrentie uit Italië in de strijd om Daniele Rugani. Bologna had eerder deze transferzomer al een oogje laten vallen op de centrale verdediger van Juventus en heeft die interesse nieuw leven ingeblazen. 

Dat meldt de Italiaanse transferjournalist Gianluca Di Marzio. In juli van dit jaar zouden er al gesprekken zijn gevoerd tussen het management van Rugani en afgevaardigden van Bologna. Zij tastten toen al de mogelijkheid van een transfer af. Destijds werd er nog niet doorgepakt, maar daar zou snel verandering in kunnen komen. Bologna zoekt naar een vervanger van de naar Arsenal vertrokken Riccardo Calafiori en kijkt daarom nu opnieuw naar Rugani. 

Rugani mag vertrekken bij Juventus en heeft over belangstelling niet te klagen. Vanuit het Midden-Oosten zijn er pogingen gedaan de 30-jarige verdediger te strikken en ook Ajax zit al een tijdje achter zijn handtekening aan. Het is volgens de laatste berichten nog steeds de bedoeling dat Rugani op huurbasis naar Ajax komt. Voorwaarde is wel dat Jakov Medic vertrekt uit Amsterdam. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!