Rugani slaat miljoenenaanbod uit VAE af en wil naar Ajax

'Rugani krijgt lucratief voorstel, maar blijft voorkeur geven aan Ajax'

13 augustus om 11:49

Daniele Rugani heeft onlangs een aanbod uit de Verenigde Arabische Emiraten gekregen. De dertigjarige verdediger heeft deze afgeslagen, omdat hij nog altijd hoopt op een transfer naar Ajax.

Het verhaal is bekend: Ajax hoopt deze zomer Rugani bij Juventus los te weken. Dat het geen abc'tje is om de Italiaan over te nemen, is ook duidelijk. De Amsterdammers moeten eerst spelers verkopen om Rugani in te lijven. VI schetst dat Jakov Medic en/of Josip Sutalo verkocht moeten worden, voordat de transfer van Rugani bezegeld kan worden.

Intussen is er beweging rondom Rugani, die een miljoenenaanbod uit de VAE heeft ontvangen. De centrumverdediger geeft echter nog steeds de voorkeur aan Ajax. De Amsterdamse club hoopt de komende weken Medic te slijten. VfL Bochum is concreet, maar wil alleen huren. Voor Sutalo is nog geen concrete aanbieding binnengekomen.

Rugani, zevenvoudig international van Italië, moet de achterhoede van Ajax van een kwaliteitsimpuls voorzien. Het contract van Rugani bij Juve loopt nog door tot medio 2026.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!