Vink kritisch op Zerrouki

Vink uit kritiek na Feyenoord-remise: 'Ik weet het niet met hem'

10 augustus om 18:55
Laatste update: 10 augustus om 19:03

Marciano Vink is totaal niet overtuigd van Ramiz Zerrouki. De analist vertelt na afloop van het duel tussen Feyenoord en Willem II (1-1) dat hij meer verwacht van de middenvelder.

"Zerrouki, ik weet het niet", begint Vink bij De Eretribune op ESPN. "Dat weten we eigenlijk al anderhalf jaar niet", vult presentator Jan Joost van Gangelen aan. "Bij FC Twente was hij fantastisch", gaat Vink verder. "Ik heb alleen het idee dat hij nu teveel tussen de verdedigers inzakt en vanuit daar het spel wil bepalen."

Vink zou Zerrouki liever in een andere rol zien op het Feyenoord-middenveld. "Ik denk dan: blijf weg daar, je hebt daar al drie centrale verdedigers waarvan er zeker één het spel kan maken." Lutsharel Geertruida kan volgens Vink prima het middenveld inkomen om het spel te bepalen.

Op deze manier ziet Vink liever iemand anders op het middenveld bij Feyenoord. "Je hebt ook nog Gjivai Zechiël en Quinten Timber die terugkomt. Je hebt al drie verdedigers, dus je hoeft niet ook nog eens met een verdedigende middenvelder te spelen", aldus Vink.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!