Hoge odd voor een kopgoal van Van Dijk

Prijzenpakker Van Dijk kan Liverpool weer op sleeptouw nemen met volgende kopgoal

2 maart om 11:00

ADVERTORIAL - Virgil van Dijk was afgelopen zondag de gevierde man in de finale van de Carabao Cup en de Nederlander verkeert dan ook in bloedvorm. Deze zaterdag gaat Liverpool FC op bezoek bij Nottingham Forest en kan de koppositie worden behouden. Speel met TOTO mee voor een volgende hoofdrol van Van Dijk in de vorm van een kopgoal! 

Vergeleken met Gerrard in Istanbul

Liverpool wist zondag de Carabao Cup te winnen en dat kwam voornamelijk door Van Dijk. Onder toeziend oog van de vertrekkende Jürgen Klopp kopte de verdediger in de reguliere speeltijd al raak, maar werd de treffer wegens een flauwe buitenspelval afgekeurd. Diep in de blessuretijd deed Van Dijk het dunnetjes over en was de eerste prijs van het seizoen een feit voor Liverpool. 

Van Dijk werd na afloop van het duel volop geprezen door de Engelse media en werd zelfs vergeleken met Steven Gerrard, die in 2005 de Champions League-finale in Istanbul naar zich toetrok. De verdediger was lang zijn absolute topniveau kwijt na zijn slepende blessure in het seizoen 2020-2021, maar inmiddels zit de Nederlander weer behoorlijk dicht bij het ongenaakbare niveau van daarvoor.

De odd

Weet Van Dijk ook Nottingham Forest pijn te doen met een kopgoal? Dan pak je bij TOTO maar liefst negen keer je inleg! In de afgelopen drie wedstrijden wist Van Dijk maar liefst twee keer te scoren met het hoofd. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust