Carragher reageert op uitlatingen Ten Hag

Ten Hag krijgt reactie van analist: 'Ik heb niets anders dan respect voor hem'

1 maart om 16:40

Jamie Carragher heeft gereageerd op de uitlatingen van Erik ten Hag. De manager van Manchester United richtte zich onlangs tot het icoon van Liverpool toen laatstgenoemde kritiek uitte.

"Sommige analisten zijn objectief in hun uitspraken en anderen zijn juist heel subjectief. Carragher heeft vanaf het eerste moment kritiek geleverd en nu wilde hij zijn standpunt duidelijk maken", stelde Ten Hag eerder deze week. Een aantal dagen later komt de voormalig verdediger met een tegengeluid. "De intentie van mijn analyse op Sky Sports was om te laten zien hoe inconsistent Manchester United is", legt hij uit in zijn nieuwe column in The Telegraph.

De analist schrijft dat hij voor de eerste keer commentaar gaf op het Manchester United onder Ten Hag na de 4-0 nederlaag tegen Brentford in 2022. Dit was de tweede officiële wedstrijd onder leiding van de Nederlander. "Dat was echter gericht aan de spelers en niet de trainer. Maar respect naar hem voor zijn reactie", schrijft Carragher, die alleen maar respect en bewondering heeft voor Ten Hag. "Als dit leidt tot positieve resultaten en betere prestaties, is dit het perfecte antwoord."