Blessure Joey Veerman lijkt mee te vallen

ED: blessure Veerman 'lijkt niet al te ernstig', duel met FC Twente haalbaar

23 november 2023 om 17:15
Laatste update: 23 november 2023 om 17:18

De blessure van Joey Veerman lijkt mee te vallen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag. De middenvelder van PSV hield een dikke bult op zijn voet over aan de interland van Oranje met Gibraltar, maar lijkt komende zaterdag wel te kunnen spelen tegen FC Twente. 

Veerman moest tijdens de 0-6 zege op Gibraltar noodgedwongen naar de kant. "Er zit een dikke bult op mijn voet, er schaafde iemand overheen", zei de middenvelder na afloop. Het was destijds nog niet duidelijk of het voor PSV belangrijke duel met Twente in gevaar zou komen. 

Dat lijkt niet het geval, aldus het ED. 'De blessure van Joey Veerman lijkt niet al te ernstig', zo tekent het lokale dagblad op. 'FC Twente-uit is zeker nog haalbaar.' Het duel met de Tukkers, de huidige nummer drie van de Eredivisie, is voor koploper PSV het startschot van een cruciale week. De Eindhovenaren reizen kort daarna af naar Spanje, voor de Champions League-wedstrijd met Sevilla. Vier dagen later, op zondag 3 december, wacht een bezoek aan Feyenoord.