Marseille kan leven met punt: 'Het was niet makkelijk, het blijft Ajax...'

Marseille kan leven met punt: 'Het was niet makkelijk, het blijft Ajax...'

22 september 2023 om 07:36

Pierre-Emerick Aubameyang is tevreden met het punt dat Olympique Marseille pakte in de Johan Cruijff Arena. Volgens de 34-jarige spits mag het in crisis verkerende Ajax niet onderschat worden.

Ajax kwam al vroeg op een 2-0 voorsprong. De Amsterdammers maakten ook de 3-2, maar Marseille vocht zich tot twee keer toe terug van een achterstand. "Ik denk dat het gezien de situatie een goed punt is", zegt Aubameyang tegen Canal+, verwijzend naar de roerige week die de Fransen achter de rug hebben. "Het was niet makkelijk, het is nog steeds Ajax. De manier waarop we dit punt pakken is positief voor ons. We moesten bij elkaar blijven in deze moeilijke periode."

Aubameyang stelt dat Marseille het punt in Amsterdam moet koesteren. "We wisten dat de ogen op ons gericht waren, maar dit is een geweldige groep spelers die de klus klaart. Natuurlijk hadden we graag gewonnen, maar dat we hier een punt meenemen is positief. In dit soort tijden moet je opstaan, dapper en hongerig zijn en de leiding pakken."