Eredivisie-clubs volgen El Ghazi: 'Geen probleem als hij bij ons blijft'

Eredivisie-clubs volgen El Ghazi: 'Geen probleem als hij bij ons blijft'

14 augustus 2023 om 18:21

Anwar El Ghazi kan rekenen op belangstelling uit de Eredivisie, meldt Voetbal International. Ook vanuit het buitenland wordt er getrokken aan de aanvaller van PSV, die op de transferlijst is gezet. Van Peter Bosz lijkt hij desondanks niet per se weg te hoeven.

Meerdere clubs uit Nederland 'volgen' El Ghazi, aldus VI. Ook is er interesse van onder meer Olympiakos. De Griekse topclub heeft goede papieren om de groepsfase van de Europa League te halen. De Telegraaf noemde eerder ook Besiktas.

PSV heeft hem in de verkoop gezet, maar in de aanloop naar de Champions League-return tegen Sturm Graz laat trainer Peter Bosz niet blijken dat hij El Ghazi liever kwijt dan rijk is. "Ik heb met Anwar aan het begin van het seizoen gesproken", tekent De Telegraaf op. "Ik heb hem gezegd, dat als hij traint zoals hij nu doet, ik er absoluut geen probleem mee heb als hij bij ons blijft."

El Ghazi (28) speelt pas één seizoen voor PSV, dat hem in de zomer van 2022 voor tweeënhalf miljoen euro oppikte bij Aston Villa. Nu zou hij twee miljoen euro moeten opleveren. De oud-speler van Sparta, Ajax. Lille OSC en Everton ligt nog twee jaar vast in Eindhoven.