Bijlow roemt Feyenoord-uitblinker: 'Héél goed, maar al een hele tijd, hè'

Bijlow roemt Feyenoord-uitblinker: 'Héél goed, maar al een hele tijd, hè'

14 april 2023 om 13:30

Justin Bijlow is lovend over de teamprestatie van Feyenoord tegen AS Roma (1-0). De doelman keerde na een blessure tegen de Romeinen terug onder de lat en zag Orkun Kökcü excelleren.

In gesprek met Voetbal International wil Bijlow het liefst geen uitblinkers noemen. Toch maakt hij voor Kökcü een uitzondering. "Hij is héél goed, maar al een hele tijd, hè. En vanavond ook nog op een lege maag vanwege de ramadan." Toch prijst Bijlow iedere ploeggenoot. "We zijn een elftal dat heel goed kan voetballen, als elke speler zijn werk doet. Voor mij was het fijn weer te spelen met Trauner en Hancko, dat voelde gelijk vertrouwd. Het is gewoon weer een teamprestatie geweest."

De keeper had afgelopen weekend tegen RKC Waalwijk alweer kunnen keepen. "De trainer vond me nog niet klaar voor RKC Waalwijk", zegt hij. "En Timon Wellenreuther heeft het echt uitstekend gedaan. Maar gelukkig kreeg ik een dag voor de wedstrijd te horen dat ik mocht spelen. Ik ben er lang uit geweest en keepen is het liefste wat ik doe."