Driessen ziet reacties Maatsen en Lang onder Promes-bericht

Driessen ziet reacties Maatsen en Lang onder Promes-bericht: 'Dit zegt alles'

7 september om 11:35
Laatste update: 7 september om 22:06

Valentijn Driessen vindt het 'treurig' dat Quincy Promes heeft getekend voor United FC in Dubai. Ian Maatsen en Noa Lang reageerden op Instagram wel positief op de nieuwe stap van de veroordeelde aanvaller. Driessen vindt daar het zijne van.

In Kick-Off van De Telegraaf komt de move van Promes ter sprake. De voormalig Oranje-international zit momenteel vast in de Verenigde Arabische Emiraten, in afwachting van een mogelijke uitlevering aan Nederland. Zijn contract bij Spartak Moskou is ook ontbonden, maar nu heeft Promes met United FC - dat uitkomt op het tweede niveau in de VAE - een nieuwe club gevonden. Maatsen en Lang reageerden daar met een aantal positieve emoji's op op Instagram.

"Oh Christus, ja. Het zegt natuurlijk alles over die jongens die hierop reageren en dit geweldig vinden", zegt Driessen over de reacties van Maatsen en Lang. "Als je echt begaan bent met het lot van Promes, dan hoop je dat hij op een hoog niveau gaat spelen en niet in de tweede klasse ergens in de zandbak. Maar het geld zal ongetwijfeld goed zijn."

"Ik hoorde dat er een enorme Russische miljardair achter die club zit. Die mag wel wat meer investeren, want normaal neem je geen genoegen met het tweede niveau van Dubai. Het is treurig. En uiteindelijk zal hij zijn lot toch niet ontlopen en een keertje hier de gevangenis in gaan", besluit Driessen.