Vitesse in de wachtkamer: rechtbank velt oordeel over kwestie-GelreDome

Vitesse in de wachtkamer: rechtbank velt oordeel over kwestie-GelreDome

15 februari 2023 om 21:02

Vitesse heeft nog altijd geen overeenstemming met de stadioneigenaar en de exploitatiemaatschappij over de kwestie rond het GelreDome bereikt. Het betekent dat de deadline van de rechtbank is verstreken.

De rechtbank Gelderland gaf Vitesse, de stadioneigenaar en de exploitatiemaatschappij tot woensdag om elkaar te vinden. 'Er wordt geprobeerd om alsnog tot overeenstemming te komen, voordat het vonnis daadwerkelijk uitgesproken wordt. Die kans is en blijft aanwezig', schrijven de Arnhemmers in een verklaring op de clubsite.

Vitesse verwacht eind februari uitsluitsel van de rechtbank te krijgen. Inzet is eeuwigdurend speelrecht in het GelreDome. Het is op dit moment hoogst onzeker of de huidige nummer twaalf van de Eredivisie volgend seizoen in het GelreDome kan spelen. Het contract met de eigenaar loopt tot oktober van dit jaar. Tot de uitspraak van de rechtbank blijft Vitesse zich hard maken voor een langer verblijf in het stadion. 'In de tussentijd blijft Vitesse onverminderd in gesprek met de stadioneigenaar en de exploitatiemaatschappij.'