Krol ziet kansen voor Ajax: 'Ze laten soms puntjes liggen tegen mindere ploegen'

12 oktober 2022 om 11:52
Laatste update: 12 oktober 2022 om 12:55

Ruud Krol is van mening dat Ajax woensdag opnieuw een zeer lastige avond gaat krijgen tegen SSC Napoli. Ondanks dat ziet de oud-voetballer van beide clubs wel degelijk mogelijkheden voor de Amsterdammers in het Stadio Diego Armando Maradona.

De inmiddels 73-jarige Krol kwam tussen 1980 en 1984 in actie voor de Italiaanse club. In een interview met Ajax TV blikt hij vooruit op het duel tussen zijn oude liefdes. Volgens de voormalig linksback moeten de Amsterdammers waken voor de sfeer in de Italiaanse havenstad. "Ajax moet zich voorbereiden op de ambiance. Het is een mooi stadion. Napoli speelt thuis en dat geeft ze een extra boost."

Krol, die woensdagavond toe zal kijken vanaf de tribune, vervolgt: "Maar ze laten soms thuis wat puntjes liggen tegen mindere ploegen, dus er liggen wel mogelijkheden. Toch denk ik dat het wel een erg lastige wedstrijd zal worden voor Ajax."

Napoli en Ajax beginnen om 18.45 uur aan het duel. De ploeg van trainer Alfred Schreuder kan zich revancheren voor de oorwassing van afgelopen week. De Italianen waren toen in Amsterdam met 1-6 te sterk.