'Huijsen kan kiezen: Liverpool bereidt megabod voor, duo met Van Dijk mogelijk'

'Huijsen kan kiezen: Liverpool bereidt megabod voor, duo met Van Dijk mogelijk'

28 maart - 11:59 Laatste update: 12:40
25

Liverpool zou een bod voorbereiden op Dean Huijsen. De verdediger van Juventus die op huurbasis uitkomt voor AS Roma is een gewild target voor meer topclubs deze zomer.

Liverpool zou op dit moment een bod voorbereiden en lijkt daarmee één van de eerste clubs die echt concreet wordt voor Huijsen, meldt La Gazzetta dello Sport. In een eerder stadium werden ook RB Leipzig, Borussia Dortmund en Newcastle United genoemd als belangrijke kandidaten voor de Spaans international. De Duitse clubs lijken ook snel een bod in te dienen bij Juventus. De Italianen willen veertig miljoen euro voor Huijsen, terwijl eerder nog een bedrag van dertig miljoen werd genoemd.

Wedden

Meer odds

Op dit moment is Huijsen geen onbetwiste basisspeler bij Roma, maar Liverpool ziet hem echt als verdediger voor de toekomst. De achttienjarige mandekker kan in Engeland leren van Virgil van Dijk en zich zo in het eerste elftal spelen. Als Sepp van den Berg terugkeert van zijn huurperiode bij Mainz, zou hij één van de concurrenten zijn van Huijsen. De in Amsterdam geboren stopper heeft nog een contract tot 2028 bij Juventus.

Luister hieronder of op Spotify de nieuwste #DoneDeal met FC Utrecht-technicus Ole Romeny, of kijk de aflevering op YouTube!