Ten Hag moet United-fans teleurstellen: 'Doen volgend seizoen niet mee om titel'

Ten Hag moet United-fans teleurstellen: 'Doen volgend seizoen niet mee om titel'

27 april - 12:58
46

Erik ten Hag denkt dat Manchester United volgend seizoen niet goed genoeg is om mee te strijden om het kampioenschap. De manager van The Red Devils hoopt op een goede transferwindow, alleen dan is er in zijn ogen wat mogelijk. 

United draait in het tweede jaar van Ten Hag een moeizaam seizoen. De club presteert zeer wisselvallig en staat momenteel zesde in de Premier League. Ten Hag baalt van de grote hoeveelheid blessures waarmee hij al het hele jaar te dealen heeft. "Als iedereen beschikbaar is, strijden wij mee om de bovenste vier plekken. Daar ben ik van overtuigd."

Wedden

Meer odds

"Al moet ik zeggen: er zijn tegenwoordig meer dan drie hele goede teams. Je hebt Villa, je hebt Spurs, Newcastle, veel goede teams. Chelsea niet te vergeten", vervolgt de Nederlander, die de laatste weken onder een vergrootglas ligt in Engeland. 

"Wij zijn er daar één van, maar op dit moment zijn we niet in de positie om mee te doen om plek één of twee, dat is een feit", concludeert Ten Hag, die weet wat er voor nodig is om volgend jaar beter te presteren. "We kunnen dichterbij komen als we een goede transferwindow draaien."