Derksen oppert verrassende Slot-opvolger bij Feyenoord: 'Hoorde dat hij eerste kandidaat is'

Derksen oppert verrassende Slot-opvolger bij Feyenoord: 'Hoorde dat hij eerste kandidaat is'

27 april - 09:50
95

Johan Derksen heeft gehoord dat Marino Pusic de eerste kandidaat is om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord. De analist vertelt in Vandaag Inside over de mogelijke interesse in de oude bekende in Rotterdam.

"Ik hoorde uit doorgaans betrouwbare bron dat bij Feyenoord de eerste kandidaat Marino Pusic is", vertelt Derksen over de opvolging van Slot in Rotterdam. Of er ook al contact is tussen Feyenoord en de voormalig assistent is niet bekend. Pusic was bij Feyenoord een gewaardeerde assistent, totdat hij besloot om op eigen benen te staan en de overstap maakte naar Shakhtar Donetsk. Met die ploeg gaat hij nu aan kop in de competitie van Oekraïne.

Ook tafelgenoot Valentijn Driessen weet dat Pusic een kandidaat is bij Feyenoord. "Die staat er heel goed op bij de directie." Pusic werd in Rotterdam enorm geroemd om zijn tactische vermogen ter ondersteuning van Slot. De coach heeft nog wel een contract tot 2026 bij zijn club Shakhtar Donetsk. Slot zou inmiddels rond zijn met een overstap naar Liverpool. Als assistent neemt de Feyenoord-coach waarschijnlijk Sipke Hulshoff mee.