Onder vuur liggend Liverpool-duo moet zorgen dat Klopp-era geen nachtkaars wordt

Onder vuur liggend Liverpool-duo moet zorgen dat Klopp-era geen nachtkaars wordt

27 april - 09:00

ADVERTORIAL - Liverpool neemt het zaterdagmiddag in een uitduel op tegen West Ham United. The Reds hebben een vervelende week achter de rug en aan hen de opdracht om deze in Londen te gaan rechten. Blik vooruit en speel mee bij Unibet. In deze preview aandacht voor Mohamed Salah en Darwin Núñez, de twee topspelers waar ze in Engeland nu toch langzaam hun vraagtekens bij beginnen te zetten.

Voorkomen dat Klopp-tijdperk nachtkaars wordt

Het verloop van de laatste tien dagen zullen ze in Liverpool snel willen vergeten. De Engelsen werden eerst door Atalanta uitgeschakeld in de Europa League, waarna ook de kansen op de titel drastisch slonken. Eerst werd er in de Premier League verloren van Crystal Palace (0-1), waarna ook de Merseyside derby met 2-0 verloren ging van Everton. 

In Nederland is de naam van Liverpool ogenschijnlijk nog nooit zo vaak genoemd en dat heeft alles te maken met de aanstaande aanstelling van Arne Slot, al loopt er op Anfield ook nog een manager rond die de waardering meer dan ooit verdient. Het einde van het tijdperk Jürgen Klopp is nabij en aan de selectie de taak om die niet als een nachtkaars uit te laten gaan. Een overwinning van Liverpool bij West Ham zou die kaars in ieder geval wat langer laten branden. Unibet hanteert een quotering van 1.58 voor wanneer dit gebeurt.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en profiteer van de welkomstactie. Met een inzet van 1 euro kan je 50 euro pakken wanneer Manchester City uit bij Nottingham Forest wint.

Twijfels over Núñez en Salah

Met de zeer waarschijnlijke komst van Slot breekt er mogelijk ook een renovatie aan bij Liverpool. Volgens kwaliteitsmedium The Athletic is met name de aanval een zorgenkindje waar naar zal moeten worden gekeken. Núñez geeft op de beslissende momenten niet thuis en ook bij de toekomst van Salah worden vraagtekens gezet. De Egyptische koning loopt in 2025 uit zijn contract en het verlengen van zijn verbintenis behoort tot de mogelijkheden, maar dat is nog geen gelopen koers. Aan Núñez en Salah de taak om gas te geven tijdens de slotfase van het seizoen. Voor een goal van de Uruguayaan staat een odd van 1.83 en bij de Egyptenaar hoort 1.95. Unibet heeft ook een verhoogde quotering in petto rondom goals van het duo. Wanneer ze allebei scoren, kan je inzet keer 4.25 gaan.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.