Zorgen voor Guardiola in aanloop naar topper: City kampt met blessuregolf

Zorgen voor Guardiola in aanloop naar topper: City kampt met blessuregolf

28 maart - 07:34
22

Pep Guardiola zal niet met een tevreden gevoel terug kijken op de interlandperiode. De manager van Manchester City zag liefst vier spelers geblesseerd terugkeren van hun interlandverplichtingen, zo meldt Sky Sports. Vooral achterin zou de spoeling dun zijn, terwijl zondag de topper tegen Arsenal op het programma staat.

In het treffen tussen Engeland en Brazilië liep Kyle Walker een blessure op aan zijn hamstring. De rechtsback zou een twijfelgeval zijn voor de kraker tegen Arsenal. Datzelfde geldt voor Manuel Akanji, die op de training van Zwitserland geblesseerd raakte. De ernst ervan is nog niet geheel duidelijk, waardoor ook hij nog een vraagteken is. De Portugese middenvelder Matheus Nunes keerde met een voetblessure terug naar de club.

Wedden

Meer odds

Ook John Stones raakte geblesseerd. De centrale verdediger viel al na tien minuten uit tegen België. De Engelsman wordt naar verluidt nog getest, maar de verwachting is dat het duel met The Gunners te vroeg zal komen. Guardiola zal wellicht moeten improviseren, want met het uitvallen van deze krachten heeft hij achterin enkel Nathan Aké, Josko Gvardiol, Rúben Dias, Rico Lewis en Sergio Gómez over.