'Napoli trekt grote trainer met salaris van zeven miljoen per jaar over de streep'

'Napoli trekt grote trainer met salaris van zeven miljoen per jaar over de streep'

27 april - 11:53
15

Antonio Conte wordt waarschijnlijk de nieuwe trainer van Napoli. Dat meldt het Italiaanse RAI. De kampioen van de Serie A vorig seizoen zal wel flink de knip moeten trekken voor de grote trainer. 

Conte zou al meerdere gesprekken hebben gehad met de Napolitaanse clubleiding en is ook al akkoord over zijn contractvoorwaarden. De nu nog clubloze trainer gaat een contract voor drie seizoenen tekenen en strijkt ook een fors salaris op. Napoli zal jaarlijks zo’n zes tot zeven miljoen euro moeten overmaken. Conte zou hoog bovenaan het verlanglijstje van de markante voorzitter Aurelio De Laurentiis hebben gestaan.

Wedden

Meer odds

Bij Napoli heerst dit seizoen vooral onrust nadat vorig jaar de Scudetto werd gewonnen. De club ontsloeg twee trainers in één seizoen, Rudi Garcia en Walter Mazzarri, en kon geen enkel moment meedoen om de prijzen. Napoli staat op dit moment achtste en heeft daarmee geen uitzicht op Europees voetbal. Met Conte willen de Napolitanen weer mee doen om de prijzen, aangezien de coach de Scudetto al vier keer wist te winnen.