Woeste Arsenal-fan deelt kopstoot uit aan Roy Keane, Richards voorkomt erger

4 september 2023 om 12:45
Laatste update: 4 september 2023 om 13:07

Roy Keane heeft zondag ondervonden dat de rivaliteit tussen Arsenal en Manchester United nog altijd groot is. Het clubicoon van The Mancunians was als analist van Sky Sports aanwezig in het Emirates Stadium, waar hij werd aangevallen door een fan van The Gunners.

Keane liep tijdens de slotfase van de wedstrijd door het stadion om zich richting het veld te begeven voor de analyse. Onderweg werd hij echter opgewacht door een Arsenal-supporter, die hem enkele klappen én een kopstoot probeerde uit te delen.

De middenvelder van weleer kwam er gelukkig zonder al te veel kleerscheuren vanaf, mede door het kordate optreden van Micah Richards. De voormalig Manchester City-verdediger schoot zijn collega-analist namelijk razendsnel te hulp en kreeg de woeste fan onder controle. 

De Londense politie is een onderzoek gestart. 'De politie doet onderzoek naar een aanval die zou hebben plaatsgevonden in het Emirates Stadium tijdens de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester United op zondag 3 september', luidt een verklaring.

Als speler van Manchester United vocht Keane in het verleden verhitte duels uit met Arsenal. De Ier is daardoor weinig geliefd bij de aanhang van The Gunners.