'Transfersoap rond Seuntjes: De Graafschap voelt zich in de steek gelaten'

9 maart 2021 om 12:22

De Graafschap voelt zich volgens Omroep Gelderland 'in de steek gelaten' door Ralf Seuntjens. Dinsdag lekte uit dat de aanvoerder en topscorer van de Doetinchemse club voor twee jaar bij concurrent NAC Breda gaat tekenen.

Seuntjens had ook een 'serieuze aanbieding' van De Graafschap op zak. De verwachting op De Vijverberg was dat het boegbeeld van de selectie zou blijven, maar niets bleek minder waar: BN DeStem meldde dinsdag dat NAC en Seuntjens eruit zijn. De 31-jarige aanvaller maakt aan het einde van het seizoen transfervrij de overstap naar Breda en tekent voor twee seizoenen.

Mike Snoei, trainer van De Graafschap, was volgens Omroep Gelderland niet bereikbaar voor commentaar. Hij is naar verluidt 'zeer teleurgesteld dat zijn rechterhand vertrekt', aldus het regionale medium. Snoei sprak zondagavond nog de verwachting uit dat Seuntjens zou blijven.

Het vertrek van Seuntjens komt keihard aan in Doetinchem, klinkt het. Ook omdat De Graafschap en NAC Breda als nummers twee en drie van de Keuken Kampioen Divisie verwikkeld zijn in een strijd om promotie naar de Eredivisie. Op 28 maart treffen de twee clubs elkaar. 'De Graafschap zit enorm met de kwestie in zijn maag', besluit Omroep Gelderland.