Willem II komt met positief nieuws: 'Blij dat dit fundament nu uitgebreid wordt'

29 april 2020 om 22:08

Goed nieuws voor Willem II: shirtsponsor Destil zal nog twee seizoenen langer op de borst van de Tilburgse spelers te zien zijn. Ondanks de zware periode waarin club en bedrijf verkeren, heeft Destil toch besloten om zich langer aan Willem II te verbinden.

De overeenkomst was volgens het Brabants Dagblad een tijdje geleden al gesloten. Beide partijen vonden het passend om juist tijdens deze crisis naar buiten te treden. Daarmee hopen ze supporters en andere sponsors te bewegen om hun verbintenis met de club ook te verlengen. Het is onduidelijk hoeveel geld Destil betaalt om op de shirts van de Tricolores te mogen staan.

Op de officiële kanalen van Willem II laat algemeen directeur Martin van Geel weten blij te zijn met de verlenging van het sponsorcontract. "Destil en Willem II is een combinatie die al jaren samen optrekt. Het is een fundament voor deze club en we zijn blij dat dat fundament blijft staan en uitgebouwd wordt. Laat dat een voorbeeld zijn voor hoe we met elkaar moeten omgaan. Samen komen we uit deze coronaperiode en op naar een hele mooie toekomst."