Konadu verlengt bij Ajax, Beuker reageert

Ajax meldt contractverlenging, Beuker reageert: 'Potentie vaste waarde te worden'

Vandaag om 20:46

Ajax heeft de verbintenis van Don-Angelo Konadu opengebroken en verlengd tot de zomer van 2028. De achttienjarige aanvaller liep aanvankelijk na dit seizoen uit zijn contract.

Konadu werd in 2014 opgenomen in de jeugdopleiding van Ajax. Op 12 augustus van dit jaar maakte hij zijn debuut in het profvoetbal, met Jong Ajax tegen Jong PSV. Inmiddels heeft Konadu acht wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie op zijn naam. De enkelvoudig international van Oranje O19 zat tot dusver één keer op de bank bij de hoofdmacht van Ajax. Zijn debuut in de A-selectie maakte hij nog niet.

"Don-Angelo heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld en maakt ook dit seizoen goede vorderingen bij Jong Ajax", zegt directeur voetbalzaken Marijn Beuker op de clubsite. "Hij traint al geregeld mee bij Francesco Farioli in het eerste elftal. "Wij zijn erg blij met deze contractverlenging en zien in Don-Angelo een speler met veel potentie om in de nabije toekomst een vaste waarde te worden in het eerste elftal van Ajax."