José Mourinho kijkt vol sarcasme terug op clash met Man United en Erik ten Hag

Mourinho kijkt vol sarcasme terug op clash met United en Ten Hag: 'Ongelooflijk'

Vandaag om 10:44
Laatste update: om 10:48

José Mourinho is niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Clément Turpin tijdens het Europa League-treffen met zijn oude club, Manchester United. Daarnaast stelt de Portugese tacticus dat zijn Fenerbahçe beter was dan de ploeg van collega Erik ten Hag en meer verdiende dan een 1-1 gelijkspel.

Volgens Mourinho had Fenerbahçe meer kunnen halen uit het duel met Manchester United. De Portugees eiste zelf ook nog een hoofdrol op door woedend te reageren toen Fenerbahçe geen strafschop toegekend kreeg door scheidsrechter Turpin, die hem daarop naar de tribune stuurde.

Na afloop reageert de Portugees tegenover TNT Sports op geheel eigen wijze op het incident. "Na de wedstrijd vertelde de scheidsrechter me iets ongelooflijks: hij zei dat hij tegelijkertijd kon kijken naar het strafschopgebied en mijn gedrag aan de zijlijn. Daar feliciteer ik hem mee, want dat is absoluut geweldig. Tijdens de wedstrijd, met honderd kilometer per uur, houdt hij een oog op de penaltysituatie én mijn gedrag op de bank. Daarom is hij een van de beste scheidsrechters ter wereld", klinkt het sarcastisch.

Desondanks vond Mourinho zijn ploeg 'geweldig' spelen. "Zij pakten een punt tegen ons, wij niet tegen hen. We speelden geweldig. Als we zo spelen in de Turkse competitie, spelen we iedereen aan gort. André Onana verrichtte twee fantastische reddingen, mijn keeper had niets te doen. Hij maakte twee onmogelijke reddingen in tien seconden. Hij heeft deze wedstrijd beslist", besluit de oefenmeester.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)