Van der Gijp lovend over Milambo

Van der Gijp onder de indruk: 'Deze jongen heeft alles, écht een goede speler'

Vandaag om 09:56

René van der Gijp is lovend over Feyenoord-talent Antoni Milambo. De analist van Vandaag Inside zag de Rotterdammers uitstekend voor de dag komen op bezoek bij Benfica in de Champions League (1-3) en Milambo was één van de uitblinkers.

"Het was heel bijzonder. Benfica wegspelen in Portugal is echt een waanzinnige prestatie", stelt Van der Gijp. Ook collega-analist Johan Derksen prijst de prestatie van Feyenoord. "Het is voor je status in Europa heel goed, maar natuurlijk ook voor de coëfficiëntenpunten die je verzamelt."

Vervolgens komt Van der Gijp te spreken over het spel van Milambo, die twee keer trefzeker was. "En Feyenoord heeft met die Milambo natuurlijk wel echt een geweldenaar in huis. Dat is echt een geweldenaar. Het is niet alleen een geweldige voetballer, want Donny van de Beek was ook best een goede voetballer", aldus de tafelgast. "Maar deze jongen heeft wel alles. Echt een goede speler."

Ten slotte wordt de vergelijking getrokken met PSV, dat een 1-1 gelijkspel over de streep trok tegen Paris Saint-Germain. "PSV had bijvoorbeeld alle geluk van de wereld, want die hadden na 35 minuten met 4-0 achter moeten staan. Maar dat geluk had Feyenoord niet. Feyenoord heeft het zelf afgedwongen", besluit Van der Gijp.