Noa Lang brengt veelbesproken nummer uit

Noa Lang werkt verder aan muziekcarrière en brengt nu al veelbesproken nummer uit

Vandaag om 10:00

Het nu al veelbesproken nummer van Noa Lang is donderdagnacht uitgekomen. De aanvaller van PSV is samen met rapper Ronnie Flex te horen op het liedje dat luistert naar de naam 'Damage'. Na zijn treffers tegen AZ en Paris Saint-Germain verwees Lang met zijn manier van juichen al naar het nummer, wat hem in opspraak bracht.

Naast zijn voetbalcarrière timmert Lang ook al geruime tijd aan de weg als muzikant. De frivole buitenspeler bracht in 2023 het nummer '7K Op Je Feestje' uit. In navolging daarvan volgt nu 'Damage', in samenwerking met Ronnie Flex.

Lang maakte tegen AZ zijn rentree in de basis van PSV. De aanvaller leverde een grote bijdrage aan de 1-2 zege op de Alkmaarders, door de tweede treffer voor zijn rekening te nemen. Wat achteraf desondanks onderwerp van gesprek bleef, was zijn manier van juichen. Lang maakte een handgebaar en leek daarmee volgens velen te provoceren richting het Alkmaarse publiek. Niets bleek echter minder waar, verzekerde Lang: het bleek een verwijzing naar zijn nieuwe nummer.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

In Parijs deed Lang zijn kunstje nog maar eens over. Deze keer zette hij zijn eerdere woorden daad bij, door in de camera's te roepen 'Noano is the baddest', een zin uit zijn nieuwe nummer. Ook voorspelde hij na afloop alvast dat het nummer viraal zou gaan. 'Damage', waarin Lang verwijst naar verschillende momenten uit zijn voetbalcarrière, is sinds donderdagnacht te beluisteren op verschillende muziekplatformen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door PSV (@psv)