Noa Lang trots: 'PSV heeft dit verdiend'

Noa Lang voorspelt viral: 'Het is een zin in mijn nieuwe liedje'

22 oktober om 23:35

Noa Lang toont zich trots op PSV na het gelijkspel bij Paris Saint-Germain in de Champions League. Dat de Eindhovenaren moesten overleven, deert de Eindhovense doelpuntenmaker niet.

"Je weet dat je onder druk komt tegen een team van wereldklasse en dan moet je een beetje geluk hebben soms, maar ik ben trots op het team", zegt Lang bij Ziggo Sport. Hij zag dat PSV al snel 'moest overleven'. "Je weet dat zo'n ploeg gaat stormen. Voor mij was het Hakimi een beetje volgen. Iedereen heeft een taak en zijn man volgen, dan gaan zij vanzelf fouten maken. Dat zie je bij mijn goal. Hij zat er goed in."

Na de pauze kwam PSG al snel langszij. "We hebben in de tweede helft één honderd procent kans van Guus (Til, red.) gehad, maar verder is het gewoon overleven. Dat is ook geen schande. Al met al mogen we trots zijn. We hebben dit verdiend." 

Lang lichtte ook zijn manier van juichen nog uit. Hij schreeuwde 'Noano is de baddest' in de camera. Het was een beetje sluikreclame voor zijn nieuwe nummer. "Het is een zin in mijn nieuwe liedje, Damage. Die komt vrijdag uit, dus dan gaat hij weer viral."