Derksen geen fan van Simonis in Studio Voetbal

Derksen niet te spreken over 'slaapverwekkende' Eredivisie-coach: 'Hij zegt niks'

Vandaag om 08:18
Laatste update: om 09:47

Johan Derksen was niet onder de indruk van het optreden van Paul Simonis in Studio Voetbal zondagavond. De analist vertelt in Vandaag Inside dat hij de teksten van de Go Ahead Eagles-trainer maar slaapverwekkend vond.

"Als je daar niet bij in slaap valt, dan heb je echt een probleem hoor. Dan moet je naar de dokter. Ik zou hem ook wel eens een balletje willen zien hooghouden. Die man heeft nog nooit gevoetbald. Hij zegt niks, ik heb hem hier liever dan jullie", is Derksen duidelijk over de trainer van Go Ahead Eagles. Simonis verscheen afgelopen zondag voor het eerst aan tafel bij het praatprogramma Studio Voetbal.

Simonis is sinds afgelopen zomer de hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. Hij volgde de naar Manchester United vertrokken René Hake op. Voor Simonis is deze klus zijn eerste als hoofdtrainer. Eerder was hij werkzaam bij Sparta en sc Heerenveen. Simonis werd direct voor de leeuwen gegooid met de Conference League-voorronde. De eerste ronde werd echter al verloren van SK Brann, waardoor het Europese avontuur voorbij was.