Derksen over Noa Lang

Derksen ergert zich aan Lang: 'Zou die jongen kunnen scoren zonder toneelstukje?'

Vandaag om 12:50

Johan Derksen ergert zich mateloos aan Noa Lang. De buitenspeler van PSV maakte wat gebaren na zijn doelpunt tegen AZ. Dat zorgt voor onbegrip aan tafel bij Vandaag Inside.

Lang verzorgde zaterdag de 0-2 voor PSV tegen AZ. Na een lastige periode en een maandenlange doelpuntendroogte, mede door blessureleed, kon Lang het niet laten om wat gebaren te maken na zijn treffer. René van der Gijp vindt er het zijne van. "Als hij niet gek doet, dan moeten we echt gaan oppassen. Hij doet constant gek."

Na het duel liet Lang weten dat hij refereerde naar zijn nieuwe nummer Damage met Ronnie Flex. Derksen vindt het maar niets en ergert zich vooral aan het gedrag van de linksbuiten. "Zou die jongen ook een keer kunnen scoren zonder een toneelstukje?", vraagt de journalist zich hardop af. "Nee, nee. Johan, bij zo'n goal zou je eigenlijk nog niet eens moeten juichen", reageert Van der Gijp, doelend op het feit dat Lang via keeper Rome Owusu-Oduro binnenschoot.

Uiteindelijk wist PSV dankzij de treffer van Lang met 1-2 te winnen in Alkmaar. Daardoor zijn de Eindhovenaren na negen duels nog altijd foutloos.