Slot rekent op vedette om koppositie te behouden, Palmer wil Liverpool afstoppen

Slot rekent op vedette om koppositie te behouden, Palmer wil Liverpool afstoppen

Vandaag om 14:30

ADVERTORIAL - Arne Slot presteert fantastisch bij Liverpool, maar de koploper heeft zondag een nieuwe uitdaging in de vorm van Chelsea. The Blues verloren de laatste vijf wedstrijden niet en hebben Cole Palmer in huis, maar Slot kan rekenen op Mohamed Salah. TOTO staat klaar met verhoogde quoteringen voor deze twee topspelers! 

Waanzinnige moyennes voor duo

Waar Liverpool vorig seizoen moest toekijken terwijl Manchester City en Arsenal om plek één streden, lijkt Slot in zijn eerste seizoen als Premier League-manager de zaken goed op orde te hebben. Liverpool leed slechts één keer puntenverlies en staat met mooi voetbal bovenaan in de zwaarste competitie ter wereld. Slot brak al meerdere records als kersverse head coach en moet het nu zien te flikken tegen het steenrijke Chelsea.

TOTO zoomt in op Salah en Palmer. De Egyptenaar was al goed voor vier goals en vier assists, maar Palmer doet daar een schepje bovenop: de jonge Engelsman wist al zes keer te scoren en vijf assists af te leveren. Scoren Salah en Palmer in deze kraker? Dan pak je maar liefst acht keer je inleg!

Liverpool vol zelfvertrouwen, Chelsea uit op wraak

De recente edities van Liverpool - Chelsea zullen The Reds een flinke boost geven: in januari van dit jaar werd het maar liefst 4-1 op Anfield, al kwam Salah daar niet tot scoren. Chelsea was nog in opbouw en lijkt de zaken nu beter voor elkaar te hebben. De twee clubs troffen elkaar een maand later in de finale van de League Cup, die Liverpool door een rake kopbal van Virgil van Dijk met 0-1 won. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust