Bij TOTO wedden op scorende spitsen in de Keuken Kampioen Divisie

Keuken Kampioen Divisie-spitsen hebben smaak weer te pakken: check het KKD-rijtje!

Vandaag om 17:45

ADVERTORIAL - Na de interlandbreak hervatten we het clubvoetbal weer met een bomvolle speelavond in de Keuken Kampioen Divisie. Alle twintig clubs komen in actie en dat geldt dus ook voor de spitsen Ralf Seuntjens, Robert Mühren en Lee Bonis, die de smaak te pakken hebben. Blik vooruit en speel mee met de losse of gecombineerde weddenschappen bij TOTO!

De Graafschap - Jong PSV: Seuntjens to score (1.77)

Het is dit seizoen een beetje op en aan bij Seuntjens, die een zeer ervaren spits in de KKD is. De geboren Bredanaar kon nog niet altijd rekenen op een basisplaats, maar heeft zijn plek in de punt van de aanval door afgelopen weekend weer veroverd. Seuntjens was goed voor een pracht van een doelpunt tegen SC Telstar en maakt daarnaast een gretige indruk.

Vrijdagavond speelt het als nummer vier geklasseerde De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Jong PSV, dat elfde op de ranglijst staat. Met Seuntjens in de vermoedelijke basis gaan De Superboeren op jacht naar de zege om de aansluiting met de top-drie te kunnen behouden. Een goal van Seuntjens kan je daarbij 1.77 keer je inzet opleveren.

ADO Den Haag - Roda JC Kerkrade: Lee Bonis to score (2.45)

ADO Den Haag maakt tot nu toe een twijfelachtig seizoen door, maar de club heeft een heerlijke laatste wedstrijd achter de rug. Dat kwam mede door de bijdrage van Lee Bonis, die een hattrick wist te maken tegen Top Oss (1-5). De spits werd mede daardoor opgeroepen voor Noord-Ierland, maar spelen deed hij daar niet. Dat Bonis lekkere weken doormaakt, is in ieder geval een feit.

Met Roda JC krijgt ADO het vrijdagavond in ieder geval niet makkelijk. De Limburgers wisten twee weken geleden nog met 3-0 van toenmalig koploper Excelsior te winnen. Bonis, die Alex Schalk een strafschop zag missen en daar dus ongetwijfeld op zal azen, geeft de ADO-supporter in ieder geval hoop. TOTO biedt een quotering van 2.45 voor een doelpunt van Bonis.

SC Cambuur - FC Volendam: Robert Mühren to score (2.35)

Met Cambuur tegen Volendam staat er een duel tussen de nummer zestien en acht van de KKD op het programma. De club uit Leeuwarden zit in zwaar weer en daardoor staat Henk de Jong onder druk. Dan is het niet lekker om het tegen Volendam op te nemen, waar Mühren en zijn spitsenvriend Henk Veerman de boel onveilig maken.

Veerman is met zes goals topscorer van de KKD, maar Mühren heeft er met vijf treffers dus niet veel minder gemaakt. Bovendien betekent het duel met Cambuur voor Mühren dat hij zijn oude club treft. Twee weken geleden maakte de spits nog zijn honderdste treffer voor Volendam. Een nieuw doelpunt van Mühren tegen zijn voormalig werkgever kan je 2.35 keer je inzet opleveren.

De combinatie

Heb je er voldoende vertrouwen in dat Seuntjens, Bonis én Mühren gaan scoren? Dan kan je de gecombineerde quotering van 10.19 spelen die daar voor staat. Het is ook mogelijk om de weddenschappen los of per duo te spelen bij TOTO. Veel plezier met het volgen van de bomvolle KKD-avond!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust