Dominant PSV terug in Eredivisie na interlandweek: 50x je inleg bij zege op AZ!

Dominant PSV terug in Eredivisie na interlandweek: 50x je inleg bij zege op AZ!

Vandaag om 10:00
Laatste update: om 10:10

ADVERTORIAL - Na een teleurstellende interlandweek keren wij dit weekend weer terug naar het clubvoetbal en ook PSV komt in actie. De Eindhovenaren nemen het zaterdagavond in Alkmaar op tegen AZ. De ploeg van Peter Bosz is nog altijd foutloos in de Eredivisie en wil dat zo houden: pak als nieuwe speler bij Unibet maar liefst 50x je inleg bij een overwinning van PSV! 

Zo werkt de actie van Unibet 

- Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan
- Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting
- Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet
- Ga naar de wedstrijd AZ - PSV en zet in op 'PSV wint'
- De welkomstactie is voor spelers van 24 jaar en ouder
- De maximale inleg is €1, maar minder inzetten mag ook

Klik hier om de welkomstactie bij Unibet te spelen! 

Cijfers liegen niet

PSV is het seizoen in de Eredivisie vooralsnog ideaal begonnen. Wellicht leek de ploeg uit de lichtstad sommige wedstrijden niet onverslaanbaar, maar met 24 punten uit de eerste acht wedstrijden is er nog geen club die de Eindhovenaren kan uitdagen. Ook het doelsaldo spreekt voor zich: met 27 goals voor en slechts vijf tegen lijkt PSV zich geen zorgen te hoeven maken om het aantal goals.

In het vorige seizoen werd AZ twee keer op de pijnbank gelegd. In Alkmaar werd het 0-4 en werd de thuisploeg weggeblazen, terwijl het in Eindhoven enkele maanden later 5-1 werd voor PSV. Met deze volgende Eredivisie-topper op het menu zal PSV er alles aan doen om ook wedstrijd nummer negen te winnen, voordat het uitduel met Paris Saint-Germain wacht in de Champions League. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust