Onwel geraakte Vitesse-supporters krijgen goedmakertje

Vitesse-fans krijgen ludiek goedmakertje na drama bij De Graafschap

Vandaag om 15:19

Supporters van Vitesse hebben een ludieke kaart ontvangen van de supportersvereniging van hun club. Hiermee hoopt de organisatie de Vitessenaren een kleine oppepper te geven nadat ze een vervelende middag hadden tijdens en na het uitduel bij De Graafschap.

Door het afsteken van rookpotten ontstond er veel rook in het uitvak tijdens het duel tussen De Superboeren en Vitesse. Dit leidde tot gezondheidsproblemen bij de supporters uit Arnhem, die bovendien ook nog moesten toezien hoe hun team de Gelderse derby verloor. Als goedmakertje hebben de supportersvereniging en de club hen een kleine opkikker gegeven. En dat deden ze heel letterlijk.

De fans kregen thuis namelijk een zakje met snoepkikkers opgestuurd. Daarnaast ontvingen zij ook een kaart. 'Even een opkikkertje. De wedstrijd De Graafschap tegen Vitesse verliep allesbehalve soepel. Zowel sportief als qua beleving werd de wedstrijd letterlijk overschaduwd door een donkere rookwolk', schrijft de supportersvereniging de fans aan. De Vitessenaren worden ook bedankt voor hun 'onverminderde steun'.