Evans onthult dat Ten Hag emotioneel werd bij United

United-routinier onthult: 'Ten Hag werd emotioneel na het gelijkspel tegen Porto'

Vandaag om 18:35

Erik ten Hag is emotioneel geworden in de kleedkamer van Manchester United na het gelijkspel tegen FC Porto, zo onthult routinier Jonny Evans. De coach wist ook tegen Aston Villa niet te winnen en dus hangt zijn toekomst aan een zijden draadje.

"Na het duel met FC Porto werd Ten Hag een beetje emotioneel. Je kon aan hem zien dat het hem heel veel deed hoe we die wedstrijd uit onze handen lieten glippen", zo vertelt Evans tegenover de Engelse media na het 0-0 gelijkspel tegen Aston Villa. "Je zag dat iedereen van ons daarna volle bak ging om nog een beetje een redelijk resultaat binnen te halen."

Volgens Evans deed het Ten Hag ook veel dat de fans zijn ploeg ondanks alles steunen. De Nederlander kent met United de slechtste seizoensstart ooit en toch staan de supporters nog altijd achter hem. "Je ziet dat deze mensen de spelers elk jaar enorm steunen en dat voelen de spelers ook. Het was ook prachtig voor hem (Ten Hag red.) om dat te zien." Maandag zal de clubleiding van United beslissen over het lot van Ten Hag.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Ajax, PSV, Ten Hag, Slot en meer!